Ekonomika pro vedoucí školní jídelny – „Ekonomika provozu školní jídelny od A do Z“

zveřejněno: 22. září 2022
kategorie: 

Vás srdečně zve na seminář

Ekonomika pro vedoucí školní jídelny
„Ekonomika provozu školní jídelny od A do Z“

Přednáší: Ing. Marcela MATUŠINCOVÁ

Termíny konání:

  1. část - 1. 11. 2022 od 10.00 – 14.00hod.
  2. část - 1. 12. 2022, od 10.00 – 14.00hod.

Prezence účastníků od 9.45 hod.

Místo konání:

Magistrát Hl. m. Prahy, Mariánské náměstí 2, Praha, místnost: 349

Komu je kurz určen:

Kurz je vhodný pro nové začínající i stávající vedoucí školních jídelen

Účastnický poplatek:

1900 Kč vč. DPH / os.

Obsah semináře:

1. část:

  • Legislativní rámec činnosti zařízení školního stravování, Zápis zařízení školního stravování,
  • Zajišťování stravovacích služeb, Kalkulace ceny stravovacích služeb,
  • Vybrané ekonomické aspekty činnosti školní jídelny
  • Náklady a výnosy školního stravování, Doplňková činnost – náklady a výnosy

2. část:

  • Účetnictví ve školní jídelně, Skladové hospodářství
  • Měsíční závěrka a zúčtovací vztahy, Kontrola v zařízení školního stravování
  • Vnitřní kontrolní systém (zákon č. 320/2012 Sb.), Kontrola – zřizovatel, ČŠI, HS
  • FKSP a možnosti využití

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram