Kurz moderního vaření pro kuchařky školních jídelen – „Ryby zdravě a chutně“

0

Termíny konání:

7. 3. 2017, od 9–12hod. nebo od 13–16hod.

Místo konání:

Labská hotelová střední odborná škola a SOU Pardubice, s. r. o., U Josefa 118, Pardubice

  • Praktická ukázka rybích pokrmů a receptů
  • Degustace zhotovených pokrmů
  • Praktická implementace dietního stravování
  • Spousta dobrých rad a tipů
  • Pro každého účastníka sešit receptů z degustačního menu

Účastnický poplatek: 1250,- Kč vč. DPH / os.

On-line registrace na: www.az-skolnijidelny.cz

Zaměření a organizace kurzu Kurz moderního vaření pro kuchařky školních jídelen – „Ryby zdravě a chutně“

Zaměření kurzu:

  • využití nových druhů potravin
  • netradiční a výživově hodnotné pokrmy
  • příprava dietního stravování – individuální přístup
  • možnost výběru polévek, hlavních jídel, doplňků

Cena zahrnuje:

  • příprava menu – 2 x polévka, 4 x hlavní jídlo, 1 x dezert
  • vedení kurzu a dobré tipy zkušených kuchařů
  • účast a dobré tipy nutričního terapeuta
  • občerstvení a degustaci připraveného menu
  • studijní materiály
  • potvrzení o účasti na vzdělávací akci

Email: info@az-skolnijidelny.cz
Telefon: 602 421 243

Stáhnout v PDF

Sdílet.