Kurzy moderního vaření pro kuchařky školních jídelen – Vaření pod tlakem

0

Vás srdečně zve na seminář

Kurzy moderního vaření pro kuchařky školních jídelen – Vaření pod tlakem – česky, rychle, zdravě

Zaměření kurzu:

  • vaření se zachováním živin a vitamínů, nízkoteplotní úpravy
  • rychlé vaření v tlaku, šetrné vaření v páře

Termíny konání:

  • 28. 8. 2019  9.00–11.30 hod. nebo 12.00–14.30 hod.
  • 29. 8. 2019  9.00–11.30 hod. 

Místo konání:

InterGast a.s., Na Vinobraní 1792/55, Praha 10 – Záběhlice

Obsah semináře:

  • Praktická ukázka úprav pokrmů pod tlakem
  • Degustace zhotovených pokrmů
  • Praktická implementace dietního stravování 
  • Spousta dobrých rad a tipů 
  • Pro každého účastníka sešit receptů z degustačního menu

Účastnický poplatek:

1250 Kč vč. DPH / os.

Registrace na školení
Sdílet.