Kurzy moderního vaření pro kuchařky školních jídelen

0

Vás srdečně zve na seminář

Kurzy moderního vaření pro kuchařky školních jídelen

Zaměření kurzu: Masové pokrmy vč. využití zvěřiny, luštěniny a zeleninové přílohy, svačinky s pomazánkami

Termíny konání:

  • 18. 4. 2019 9.30–13.30 hod.

Místo konání:

Gastrostudio Bidfood CZ s.r.o., V Růžovém údolí 553, Kralupy n. L.

Obsah semináře:

  • Praktická ukázka přípravy pokrmů dle zaměření kurzu
  • Degustace zhotovených pokrmů
  • Praktické informace k dietnímu stravování
  • Spousta dobrých rad a tipů
  • Pro každého účastníka sešit receptů z degustačního menu
  • Prohlídka výrobních prostor (cca 45 min.)

Účastnický poplatek:

1250 Kč vč. DPH / os.

Ústecký kraj: (cena vč. dopravy z Ústí n. L. v 7. 45h a z Mostu v 7. 45h, v případě požadavku na jiné místo nás prosím kontaktujte). Přesné místo a čas odjezdu bude upřesněno dle počtu účastníků.

Praha: Doprava tam a zpět: odjezd 8.30h z parkoviště P+R u stanice metra Ládví

Registrace na školení
Sdílet.